NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Montés presenta un llibre sobre el campanar de Santa Maria

´El guardián del linaje´s´inspira en el campanar més alt de la Comunitat Valenciana

Ricardo Montés ha presentat la novel·la ‘El guardián del linaje’, una obra inspirada en la construcció del campanar de Santa Maria d’Ontinyent, el més alt de la Comunitat Valenciana i el segon més alt de tota Espanya, una obra faraònica que es va iniciar el 14 d’agost de 1.688 i que hui en dia és admirada pels veïns i visitants.

Després de més de dos anys de treball, la novel·la de Montés veu la llum amb el suport de l’alcalde d’Ontinyent, que no ha deixat passar l’oportunitat de felicitar-lo personalment pel seu treball d’investigació.

La presentació del llibre ha estat acompanyada de les il·lustracions de Miguel Ángel Fita, qui ha plasmat a falta de fotografies com va ser la construcció del campanar, que va tardar dos dècades en erigir-se. Cal recordar també que en este campanar es conserva una de les campanes més antigues de la comarca, la campana del ‘Rellotge’, anomenada ‘Rauxa i foc’.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.