NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

20 anys de Museu de Titelles

L´aniversari inclou un curtmetratge, nova mascota i nou titella

El Museu Internacional de Titelles d’Albaida, MITA posava el fermall d’or al seu vintè aniversari amb una gran festa que va incloure la projecció del curtmetratge “Tina en Albaida i el “mitzerio del campanar”; la presentació oficial de MITA, la nova mascota del museu i altra presentació, la del nou titella que s’incorpora a la ja de per si extensíssima col·lecció; un personatge televisiu molt conegut a la Comunitat Valenciana.

La festa, baix la campanya #VadeMuppets va homenatjar també el dia Mundial del Titella i Dia Mundial del Teatre, ambdós relacionats amb aquest art, així com els titelles que la composen, els muppets; que foren els encarregats d’acompanyar al nombrós públic que acudia a la cita.

Així que anem per parts. El curtmetratge està protagonitzat per Tina, una nena molt inquieta a la qual li encanten les llegendes. Per això no va dubtar ni un moment en visitar Albaida per a resoldre el “mizterio” del campanar i l’estranya desaparició de MITA, la nova mascota del museu.

Aquest fou el preludi perfecte per a presentar a MITA monster, elegida per votació popular en xarxes i entre tots els veïns d’Albaida.

I del cinema Odeón, tocava finalment desplaçar-se fins el museu per assistir a altra important presentació: la del nou titella que ja forma part del seu fons compost per més de 400 peces de tot el món, moltes d’elles emblemàtiques. Es tracta d’Ulleretes, protagonista de la sèrie “Bona Nit” de Levante TV.

El MITA s’inaugurava en desembre de 1997 nascut per iniciativa del grup “Bambalina Titelles” d’origen albaidí, com complement de la Mostra de Titelles de la Vall d’Albaida que s’organitza anualment. Compta amb diverses sales d’exposició, un menut taller didàctic així com un centre de documentació i ala de projeccions. Es troba ubicat dins del conjunt monumental del Palau dels Marquesos, edifici del segle XV.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.