NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Sorteig i descomptes als comerços de Comerç In

?Ontinyent al carrer?, la iniciativa de dinamització comercial impulsada per l?Ajuntament a través del Consell Econòmic i Social, inclou este mes sorteigs i descomptes als establiments de Comerç IN

’Ontinyent al carrer’, la iniciativa de dinamització comercial impulsada per l’Ajuntament a través del Consell Econòmic i Social, inclou este mes sorteigs i descomptes als establiments de Comerç IN. Serà dins la campanya “De Sol en Sol”, per la qual els establiments associats ofereixen atractius que volen aprofitar l’impuls i el potencial de públic que atraurà ‘Ontinyent al Carrer’ per premiar als clients i animar-los a conèixer els establiments amb preus especials.

Ontinyent té  una densitat comercial més alta per habitant que altres capitals de comarca veïnes, un fet que es posa en valor amb atractius com les activitats i promocions, a més de la decoració al carrer que incita a disfrutar de les compres a l’aire lliure. En esta ocasió, 15.000 tires del Cel de Colors s’han repartit pel carrer Martínez Valls.

Els que visiten els establiments associats a Comerç IN durant la setmana del 14 al 19 de maig rebran una invitació per a prendre l'aperitiu en el Punt In que es muntarà en el carrer Martínez Valls el dissabte 19.

Eixe mateix dissabte, els comerços tindran un producte Sol amb una promoció especial del 30%, a més d'altres promocions que es trobaran senyalitzades amb la imatge de la campanya.

La següent acció consisteix en el sorteig d'un viatge de cap de setmana a Paris, un sorteig que es celebrarà el dissabte 26 en el Punt In. Per a participar, els clients hauran d'anar a un establiment associat, agafar un Sol i que en 5 establiments associats li l'encunyen. Amb el Sol emplenat, eixe dissabte acudirà al Punt In i li donaran les participacions per al sorteig que es realitzarà a les 20:30 al mateix lloc.

Comerç IN també aprofitarà per celebrar el “Dia de la família” el 15 de maig amb un sorteig de 3 premis de 100€ entre tots els clients que passen la seua targeta In en les seues compres fins eixe dia.

Cal recordar que les activitats previstes per l’Ajuntament dins “Ontinyent al Carrer” s’iniciaran demà a les sis de la vesprada al carrer Martínez Valls amb un “Espai per als menuts” amb tallers infantils i animació a càrrec de l’escola de dansa Ballet Opera. A les 19:30 tindrà lloc una desfilada i espectacle itinerant inaugural a càrrec de la companyia Dinàmic, acompanyat d’una batucada a càrrec de Batukem i el ballet de l’Escola de Dansa Opera.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.