NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Lurbel dóna al Trèvol un euro per par de calcetins venuts

Arranca així la campanya solidària "Caminen Junts"

Jorge Rodríguez, com a President de la Fundació Trèvol i Miguel Lurbel, director de Marketing de Lurbel, signen el conveni de la campanya solidària “Caminem Junts” on l’empresa Lurbel es compromet a donar un euro a la Fundació per cada parell de calcetins que venda als establiments i per internet.

El projecte Trèvol es una estructura de suport a les persones discapacitades amb un equip de professionals que actuen com a intermediaris entre la societat i els minusvàlids, contribuint a que siguen persones totalment independents.

En l´acte, també va participar el vicepresident de la Mancomunitat de Municipis, com a entitat que sustenta el projecte, Jaume Peris que ha comentat que seran tres els models de calcetí que formaran part d'aquesta campanya i estaran identificats en el punt de venda amb un adhesiu del Projecte Trèvol.

Aquest no és el primer acte solidari que realitza Lurbel a favor de la Fundació. El passat 12 de febrer, l’empresa va efectuar una donació de 800€ per a destinar-los a la formació de persones amb discapacitat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.