NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Benissa premia a les millors empreses i comerços

Enguany s´ha incorporat el premi a l´empresa responsable

Ahir el Centre d’Art Taller d’Ivars va acollir la tretzena gala dels premis empresarial i comercials “Benissa és qualitat”, un certamen organitzat per AFIC-Creama i l’Ajuntament per fomentar els valors de servi d’aquests dos grans motors de l’economia del municipi.

Els premis d’enguany han estat; en categoria promoció del municipi Mandala Beach Bar; en atenció i servei farmàcia Carmen Villanueva; millor imatge d’establiment comercial o empresa fou per a Hostelbe i el guardó empresari jove fou a parar a papereria Macavi.

Com a novetat, en la present edició s’ha incorporat una nova categoria que reconeix i premia a les empreses responsables. Clínica Benissa seria el guanyador.

Per altra banda, el premi 2018 a la trajectòria va recaure en Pèl-Home en reconeixement als anys de treball continuat per aquesta saga de perruquers.

En total quinze comerços i empreses locals han optat als premis.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.