NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Els xiquets són els protagonistes del primer diumenge de la Fira de Canals

Amb jocs i animacions de carrer mentre els adults gaudeixen la Mostra de Danses.

Després d’un dissabte passat per aigua, el primer diumenge de la Fira de Setembre de Canals va estar sobretot dirigit als més menuts de la casa. L’Avinguda de Vicent Ferri fou un formiguer de gent, sobretot famílies que passejaren pels estands participants en la Fira d’Artesania i que acompanyaren als seus fills perquè es divertiren amb  jocs de fusta, amb  els inflables i per assistir a diferents animacions de carrer com aquest  “Oyun” guardonat amb el Premi Circada OFF 2018. Aquest espectacle, dirigit per Federico Menini “El Fedito” és el resultat d’un minuciós treball d’investigació i experimentació amb objectes quotidians i malabars inspirat en diferents disciplines artístiques. Cordes, olles o cassons serveixen per a fer circ de mans d’una manera única i innovadora.

Mig hora després, a les set i mitja, el millor folklore va acaparar l’atenció amb la mostra de danses que cada any ofereix en Grup Canyamars de Canals, enguany, tal i com ja ha avançat l’alcalde amb el Grup de danses de Puertollano com convidats, agrupacions que nasqueren amb vocació de preservar, difondre i investigar tot el relacionat amb el seu patrimoni etnològic i folklòric tant en costums com tradicions, cants i balls.

Altra convocatòria que va comptar amb una massiva resposta de públic; en aquest cas a la Plaça Pont del Riu.

Un diumenge on la Fira va transcorre amb total normalitat el que no va passar un dia abans on la pluja va obligar a suspendre els actes de matí i vesprada i amb unes previsions gens favorables que també varen afecta a la cavalcada de disfresses de la nit. Les disfresses es posposen al 13 d’octubre, dia on també tindrà lloc la Mitja Marató i la carrera popular.

Pel que fa a la carrera d’obstacles es realitzarà finalment aquest dissabte 22 de setembre a les 11 del matí.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.