NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Alcúdia celebra el concurs de putxero i caqui

Casa Granero de Serra s'alça amb el premi al millor putxero i el Picanterra de Cullera amb el millor postre.

El premi al millor putxero del concurs celebrat en l’Alcúdia ha viatjat enguany fins a Serra. Víctor Vicente Navarro, de Casa Granero ha afegit altre trofeu al seu extens palmarès. El restaurant valencià fou el preferit del jurat,  per davant de La fi de la fam, de Sueca i del   restaurant l’Alfàbega, d’Alginet que completaren el pòdium d’un certamen al que s’han presentat 19 cuiners, entre ells, un xinès.

De forma paral·lela també es va disputar el concurs de postres elaborats amb altra de les joies gastronòmiques de la Ribera, el caqui persimon. En aquesta ocasió la victòria fou a parar al restaurant Picanterra de Cullera; seguit pel restaurant Bon Aire del Palmar i Gambrinus de Siete Aguas, que quedaria tercer.

Aquest concurs, que compleix onze edicions està impulsat per la Fira Gastronòmica de l’Alcúdia, no en va té lloc pocs dies després de celebrar-se la multitudinària fira i segueix augmentant el seu prestigi any rere any.

Els novedosos postes presentats al concurs seran incorporats per la D.O. Kaki Ribera del Xúquer per a editar una publicació i constatar així les possibilitats que té el persimon de la Ribera en la rebosteria.

El certamen, celebrat als jardins de Salons Siglo XXI barreja, per tant, la tradició del putxero amb la innovació dels postres confeccionats amb caqui.

El jurat enguany, encarregat de provar tots els plats i decidir el pòdium ha comptat amb grans restauradors com Emiliano García, de la bodega Casa Montaña; Pere Gómez, de l’Oncle Pere de l’Alcúdia; Juan Carlos Galbis; Pilar Lozano, de la Riuà; Xavier Campillo, que ha dirigit durant anys el concurs de paella de Sueca, els campions de l’any passat del restaurant la Visteta i més membres com l’alcalde de l’Alcúdia, Andreu Salom que s’ha incorporat per primera vegada.

El lliurament de premis es va donar a conèixer davant quasi dos-centes persones, entre restauradors, públic i representants d’algunes de les principals associacions de la localitat de la Ribera. Tots alçaren les seues copes per homenatjar i recordar al gran restaurador desaparegut Salvador Gascó.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.