NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xacex promociona el comerç de proximitat amb la II edició de la Fira al barri nordoest de Xàtiva

Amb 34 expositors.

El passat dissabte, de 10 del matí a 10 de la nit, la plaça Vicent Andrés Estellés fou una autèntica festa. La segona edició de la Fira del Comerç al barri Nord-Oest, organitzada per l’associació empresarial Xacex no només va comptar amb la participació de 34 comerços de la zona, també va oferir promocions, animació de carrer i atraccions infantils per fer gaudir a tota la família. Una cita que va apostar per promoure uns hàbits de consum militant amb l’establiment de proximitat.

I així, el visitant va ser coneixedor de la varietat de comerços i serveis amb els que compta aquest barri com Dulces Campos que fa poc es traslladava a aquesta mateixa plaça. Parlar de Dulces Campos és parlar d’una pastisseria ja més que centenària ara regentada per la quarta generació. Ací tot el producte és artesanal i les receptes no han variat des dels seus inicis.

I també per al Nadal ens poden preparar un regal ben saborós, cistelles i safates amb torrons i dolços especials d’aquestes festes.

Pel gaudir del sabor més tradicional i artesà, la resposta és Dulces Campos.

I de la gastronomia passem a la música i la dansa, les dues disciplines ofertes per l’acadèmia Rytmus.

Rytmus, a més, va amenitzar la fira amb moltes propostes com un taller d’estimulació musical per a bebès de 0 a 3 anys; altre de dansa moderna i l’actuació de la batucada.

Una fira on tots els productes van tenir cabuda inclús els d’una agència de segurs amb tant de prestigi com Generali

I així amb aquesta segona fira, molt exitosa com veiem, els professionals del barri nord-oest es van acostar al client, per incentivar el consum en el comerç de proximitat que de segur s’estendrà a la campanya de Nadal.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.