NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Albinyana presenta composició pròpia en el Tpix

Està dedicada a la seua filla

El pianista Joanjo Albiñana ha presentat la seua última composició en el Tpix, festival del que és director artístic i que acaba este mes amb el concert de B3 dedicat a bandes sonores i grans clàssics musicals. ‘El primer somriure’ és la peça que més l’emociona, però el concert ofert en les instal·lacions de Piano Importa començava amb Schubert.

La segona part començava amb el rondó capritxós de Mendelssohn, seguit de la peça pròpia dedicada a la seua filla.

 

 

Tpix ha sigut tot un repte per a Albiñana, director artístic d’esta sèrie de concerts mensuals que han posat la nota musical als actes culturals de Xàtiva. I, per a l’any que ve, és més que probable que deixen la periodicitat mensual per a passar-se als concerts trimestrals.

 

 

B3 Trio ens oferirà el concert de Nadal i amb ells es donarà per finalitzat este festival anual de música clàssica on la qualitat dels intèrprets ha omplert les instal·lacions de Piano Importa.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.