NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Quesa celebra la VII Festa de "La Reserva"

Amb la representació teatral de la història del poble.

Quesa ha celebrat aquest cap de setmana la tradicional festivitat de La Reserva, declarada Festa d’Interès Turístic de la Comunitat Valenciana, que ja compleix la setena edició.Uns dies que han comptat amb una programació intensa d’activitats amb la romeria a Bicorp, un mercat d’època amb paradetes de productes artesans, tallers infantils, exposicions i la recreació històrica de Quesa, entre altres actes.

Sense dubte l’acte més popular i multitudinari és la recreació de la història de la Reserva, on participen al voltant de 80 actors locals amb una plaça de l’església plena de gom a gom

La iniciativa teatral, impulsada per Abel Bas, dóna a conèixer la història i la procedència de la festa, que es centra al paper del metge per atendre als malalts durant el segle XVII quan la pesta va arrasar la localitat. Una epidèmia que només va deixar amb vida a alguns membres de la família dels García, que va convidar a altres de les poblacions veïnes a viure a Quesa procurant-les d’aliments.

Aquest any una de les escenes més impactants ha comptat com a novetat amb música en directe amb una batucada

Una festa basada en fets històrics molt volguda pels seus veïns que s’enriqueix cada any de noves escenografies i efectes especials.

 

 

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.