NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Càritas Gandia celebra una desfilada solidària amb motiu del seu 50 aniversari

Una iniciativa amb l'objectiu de conscienciar i sensibilitzar la població sobre la importància de reciclar roba.

Càritas Gandia va celebrar el divendres una desfilada solidària amb roba i complements de la botiga Koopera amb motiu del seu 50 aniversari al Palau Ducal dels Borja. Una iniciativa amb l’objectiu de conscienciar i sensibilitzar la població sobre la importància de reciclar roba a través dels contenidors de Càritas-Abrigalla.

En l’acte van participar desfilant membres de la corporació municipal com l’alcaldessa Diana Morant i alguns regidors, socis, voluntaris i participants de Càritas i també una representació de la Setmana Santa i les Falleres Majors de 2019, Laura Puig i Júlia Perles. Així com el president de la Federació de Falles de Gandia, Telmo Gadea, el director de Càritas Gandia, Eduardo Mahiques i la directora del Palau Ducal Balbina Sendra.

Koopera és una organització sense ànim de lucre impulsada per Càritas que aposta per l'apoderament de les persones i de les entitats d'economia social i solidària en serveis ambientals, reutilització i reciclatge, consum sostenible, formació, atenció a persones i acompanyament empresarial. A més d’incorporar la sensibilització social com a eina per a generar el canvi.

I és que amb el reciclatge es creen noves oportunitats de treball per a persones en situació d’exclusió social.

Una gran festa solidària impulsada des del cor.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.