NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Albaida enceta els actes de commemoració pel 50 aniversari de la mort de José Segrelles

S'estén a tot 2019.

El 3 de març de 1969 a Segrelles, considerat el millor il·lustrador del segle XX, se li escapava l’últim alè de vida. Ell ja havia conquerit el mercat de l’art, les seues il·lustracions i pintures viatjaren pels Estats Units, Anglaterra, Itàlia, França i el seu treball ha perdurat molts anys després de la seua mort. Testimoni del que diguem és la Casa Museu Segrelles d’Albaida que atresora el llegat de l’insigne artista i que fou seu del sentit homenatge que la seua localitat natal li ha dedicat als 50 aniversari de la seua mort. Un homenatge que ha inclòs una ofrena floral al seu monument ubicat a l’Avinguda de la Fira.

La Casa Museu també va oferir una jornada de portes obertes i una visita guiada, encetant així aquest programa d’aniversari on durant tot el 2019 Segrelles estarà més viu que mai. En setembre s’inaugurarà una exposició que reunirà els cartells i postals de la “Compañía Española de Turismo” que Segrelles va realitzar per promocionar aquest sector;  també ens espera l’estrena del documental “Segrelles il·lustrador universal” al qual estan treballant Ignacio Estrela i Laura Grande i la mostra itinerant “J. Segrelles&The Illustrated London News” després de vore’s en Potries viatjarà a València, Sagunt o Alcoi, entre altres.

Un 2019 on la incommensurable obra de Segrelles continuarà sorprenent al públic. Com a curiositat, grans del cinema com Guillermo del Toro o importants il·lustradors com John Howe, conegut principalment pels seus treballs basats en l’obra de Tolkien, són col·leccionistes o estan influenciats per l’art de Segrelles.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.