NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

150 persones participen al I encontre d'associacions d'empresaris

Celebrat en Xàtiva.

El saló Lluna Events de Xàtiva ha acollit el I encontre d’associacions empresarials de les comarques de la Costera, la Canal i la Vall d’Albaida. Unes 150 persones establiren contactes entre les diferents organitzacions presents amb l’objectiu de generar sinèrgies de treball i propiciar camps de col·laboració entre elles per a emprendre projectes empresarials en els territoris nomenats. La cita va estar coordinada per Astac, Associació de Tallers de Reparació de Vehicles de la Comunitat Valenciana, BNI Funciona, Xacex, associació de comerciants, empresaris i professionals de Xàtiva, Gent del Mercat de Xàtiva, Associació de Comerciants del Massís del Caroig i dues de Canals, Associem i l’associació de venedors del mercat municipal.

Entre altres associacions convidades van estar presents Coeval d’Ontinyent, Aemo de l’Olleria i AEA d’Alzira i també autoritats polítiques com l’alcalde de Xàtiva, (7´50) Roger Cerdà i altres membres de l’equip de govern van donar suport a la proposta.

La cita es va programar amb networking, presentació, ponència de Justo Ballester que va versar sobre el valor social dels encontres professionals, (8´45) reconeixements a empreses de cada associació i aperitiu. D’aquesta manera tots els empresaris de les comarques reunides treballaren conjuntament per a preparar i dinamitzar noves accions de promoció econòmica. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.