NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

EL CPFPA Francesc Bosch i Morata de Xàtiva rep el XXII Premi d'honor Ciutat de Dénia

Un guardó que reconeix l'ensenyament popular, inclusiu, actiu, participatiu i amorós del centre.

El Centre Públic de Formació de Persones Adultes i l’Associació de Persones Adultes Participants Francesc Bosch i Morata de Xàtiva ha rebut el vint-i-dosè Premi d’honor Ciutat de Dénia, que cada any l’Ajuntament i la mesa d’agents socials per la Formació de Persones Adultes lliura a una entitat.

Un guardó que reconeix l’ensenyament popular, inclusiu, actiu, participatiu i amorós del centre, que ja ha complit 40 anys d’activitat. El centre va començar amb prop de dos-cents alumnes i hui ja supera el miler.

Durant l’acte de lliurament del premi es va destacar especialment eixe binomi que conformen centre i associació que reconeix que tots participen en un projecte comú.

Un nou reconeixement per al centre que els ha donat encara més forces per a continuar amb aquest projecte durant molts anys més.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.