NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Paco Peluqueros Xàtiva compta amb un SPA capil.lar on cuidar el nostre cabell

Es l´única perruqueria de la zona que ofereix este servei luxe amb preus per a totes les butxaques

Amb l'arribada de l'estiu, el sol, el clor de les piscines o els ambients secs, poden arribar a desbaratar el nostre cabell.

Per a evitar que això ocórrega, Paco Sanchis, gerent de Paco Peluqueros i Sara Martínez experta en coloració, ens posen al dia sobre tots els serveis que ofereixen al SPA capil·lar.

Un recinte que porta funcionant des de 2004 en Paco Peluqueros i que és únic en la zona. Només es troben SPAS capil·lars en grans capitals com València.

Una experiència de benestar, bellesa i cura per al cabell i, també, per als sentits. Amb estudis i tractaments personalitzats per a cada tipus de cabell i cada situació.

Acostat a Paco Peluqueros i coneix el luxe de envoltar-te dels millors professionals i de d'estes instal·lacions en les que disfrutaràs amb l'aromateràpia i amb els ambients musicals i d’il·luminació que s’ofereixen per a cada tractament.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.