NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Campanya de l'Oceanogràfic per a salvar a les tortugues del Mediterrani

S'ha presentat a Gandia

La platja de Gandia ha sigut l’escenari ideal per a la presentació de la campanya de sensibilització “Tortugues al Mediterrani” impulsada per la Fundació Oceanogràfic. Amb la col·laboració de Creu Roja als municipis adherits s’instal·laran cartells en “mupis” per a conscienciar als milions d’usuaris de les platges entorn a la presència d’aquests animals i la importància d’actuar a temps per activar la Xarxa d’Avaraments a través del 112.

Una vegada més, la implicació i ajuda dels pescadors és crucial per a salvar la vida d’una tortuga marina; ells són uns dels principals protagonistes en el rescat.

Fins el moment el nombre de municipis participants supera els 40, la majoria valencians però també de Múrcia i les Illes Balears. L’acte de presentació va incloure, a més, una xerrada i la neteja d’un sector del final de la platja Nord de Gandia que va corre a càrrec d’uns 50 xiquets de l’Escola de Vela, voluntaris ecològics de l’Ajuntament i alumnes del Consell de la Joventut. L’alcaldessa, Diana Morant també es va posar mans a l’obra i en pocs minuts s’arreplegarien 818 burilles i 215 bastonets.

Uns dels més conscients en la problemàtica del plàstic són novament els pescadors. En aquest sentit la confraria de Gandia es troba immers en la tercera edició del projecte europeu “Respesca plas”.  

Tot iniciatives que lluiten per un món més sostenible i amb la clara filosofia de protecció de la mar.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.