NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Joan Sanchis pren possessió com diputat de La Vall ens Uneix

És l'únic representat d'una agrupació fora dels grans partits

Joan Sanchis, regidor de Territori i segon tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Ontinyent s’ha convertit en el primer diputat pel partit judicial de La Vall d’Albaida per La Vall ens Uneix a la Diputació de València. Al ple constitutiu de la nova corporació votava en favor de la investidura de l’alcalde de Faura, Toni Gaspar per donar-li continuïtat al treball encetat l’anterior legislatura pel president Jorge Rodríguez.

En la seua primera intervenció després d’assumir al càrrec, Sanchis apuntava com objectius treballar en tot moment per defensar els interessos d’Ontinyent i La Vall d’Albaida i impulsar la comarcalització de la Diputació de València.

 

 

Amb Joan Sanchis, la Vall ens Uneix arriba a la Diputació a tendir la mà, a sumar, a col·laborar.

 

 

Entre altres fites que va assolir Jorge Rodríguez al capdavant de la Diputació també va al·ludir a la posada en marxa del Fons de Cooperació Municipal.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.