NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El MITA renova la seua web

Amb descripcions dels titelles i un blog amb les activitats

El Museu Internacional de Titelles d’Albaida, ubicat al Palau dels Milà i Aragó, ha remodel.la la pagina web, museutitelles.com, a la que s’han incorporat noves funcions.

Entre les novetats de la pagina web del MITA, destaca un espai on podem trobar tota la informació detallada dels titelles que s’exposen. Darrere de cada ninot s’amaga una història que els visitants poden llegir en els cartells descriptius durant la visita física al museu. Però amb aquest apartat digital, també poden investigar d’una forma més relaxada, des de les seues cases, quins son els orígens o els recorreguts teatrals de cadascuna de les peces.

A més, museutitelles.com també brinda als usuaris un blog que s’actualitza constantment per a que tothom conega al detall la programació d’activitats que el MITA ofereix al llarg de l’any

La directora afirma que durant l’estiu el ritme de tallers i activitats baixa perquè el museu es dedica més a les visites guiades. Així i tot, aquesta vesprada de divendres s’ha celebrat un taller de titelles forky. Forky es una mescla entre cullera i forqueta. Un personatge que apareix en la pel·lícula Toy Storie 4

Però el bullici no para al MITA perquè ja està treballant amb totes les iniciatives i col·laboracions que encetaran a partir de setembre i ja estan pensant amb la famosa Mostra Internacional de titelles d’Albaida que es celebrarà al mes de novembre

Si volen apropar-se a conèixer al voltant dels 500 titelles exposats al MITA han de saber que  el Palau del Milà i Aragò d’Albaida, seu del museu,  roman obert els dimarts, dijous i divendres de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00. Els dimecres sols en horari de mati i dissabtes i diumenges de 10:00 a 14:00. A més, assenyalar que les instal·lacions del pàrquing tanquen al públic 30 minuts avanç.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.