NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Entrevista a Evarist Aznar, Alcalde de La Llosa de Ranes

Entrevista on l'Alcalde fa balanç dels resultats electorals obtinguts a la localitat i ens posa al dia sobre tota l'actualitat municipal

Hui rebem al plató de la televisió Comarcal a Evarist Aznar, alcalde de la Llosa de Ranes per cinquè mandat consecutiu amb majoria absoluta del Partit Popular. Després d’aquesta legislatura que arribarà fins 2023 seran ja 20 anys al servei dels ciutadans de la Llosa de Ranes.

Durant la entrevista, l'Alcalde ens conta quines van ser les sensacions durant els resultats electorals perquè enguany ha estat més complicat obtenir la majoria, degut alcalde a que s’enfrontava a tres candidats en les urnes. Ara es venen quatre anys per davant en els que el Govern del Partit Popular de la LLosa de Ranes podra dur a terme molts projectes establerts al programa electoral, com es la posada en marxa del polígon industrial del sector B, amb un Centre de día o que es faja un accés peatonal fins al cementeri, entre altres mesures.

 

 

A més, dins d'un àmbit mes d’oci també parlem amb l'Alcalde sobre totes les iniciatives i activitats que acull durant aquest estiu la Llosa de Ranes com la de Joves Intèrprets  o les festes patronals

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.