NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Les festes del 2019 d´Aielo de Malferit estrena el càrrec de Fester Major

i prepara un homenatge especial a Nino Bravo per complir-se el seu 75 aniversari

A les festes d’Aielo de Malferit conviuen amb total harmonia els moros i cristians amb les celebracions en honor als patrons, el Santíssim Crist de la Pobresa que es remunta als anys trenta del segle XIX quan el còlera s’estenia per tota la Vall i Sant Engraci Màrtir des de 1840. Els dies grans són del 5 a 8 d’agost però des de finals del mes de juny, les activitats socioculturals col·lapsen tots els caps de setmana on la implicació de les associacions locals és total, com ocorre al llarg de tot l’any.

Enguany són 9, 4 xics i 5 xiques les que formen la Comissió de Festes; sent la Regina Carla Bataller i Jonathan Penadés el Fester Major, càrrec nascut en aquest 2019. Però ja es sap que l’organització dels actes suposa unes despeses i la Comissió ha sigut molt activa amb aquesta finalitat.

Un dels actes més destacats és sempre l’homenatge que es realitza al seu veí més il·lustre, Nino Bravo, un gran espectacle enguany més especial si cap al complir-se el 75 aniversari de l’artista i que comptarà amb l’actuació de la seua filla Eva. D’actes culturals es passa a les vaquetes i d’ací als 4 dies forts on la festa morocristian es combina amb les cites religioses i lúdiques per al gaudi de tot el món.

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.