NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Miramar enceta la programació festiva en honor a Sant Andreu

Les celebracions han començat amb activitats infantils, dos partides de raspall i un monòleg a càrrec de la humorista Patricia Espejo

La programació festiva en honor a Sant Andreu continua a Miramar durant tota la setmana i culminarà  el diumenge 11 d’agost amb la festa de Moros I cristians i un dels esdeveniments mes importants per al municipi, que també serveix com a colofó final de les festes, el Castell Piromusical que enguany rendirà homenatge al Miramar CF pels títols obtinguts en aquesta temporada.

El dilluns dia 5 el municipi va arrencar la programació festiva amb propostes per als menuts. A la Plaça Major es va instal·lar un parc aquàtic infantil on els xiquets i xiquetes a mes de refrescar-se i gaudir dels tobogans també van participar a la original globotà, que va omplir la plaça de color, alegria i soroll. Una vegada oberta la veda, els menuts es van llençar a la carrera i van protagonitzar una espècie de mascletá sense pólvora, produïda pels miler i milers de globus explotats

El dilluns va tenir una vesprada de pilota valenciana al carrer Major amb dos partides. En aquesta ocasió el municipi també va voler donar protagonisme a la figura femenina. 4 jugadores professionals del raspall van fer córrer la pilota de banda a banda del carrer amb la primera de les partides on Ninfa i Africa s’enfrontaren contra Andrea i Laura. La segona, va estar disputada entre Gorxa i Moro contra Ricard i Guillem. Va ser un esdeveniment que no va tenir molt de públic però que es important no sol per reivindicar aquest esport valencià sinó també, el paper de la dona al raspall.

Per a concloure la programació del dilluns, Patricia Espejo va delectar a tots els veïns i visitants que es van apropar a la Plaça de la Musica amb un monòleg. És còmica, humorista, monologuista, fa Estand-up comedy i ha sigut fitxada recentment pel Club de la Comèdia. A més, ha gravat també en prestigiosos programes com Sopa de Gansos i Comedy Central.  A través d’aquest monòleg, Espejo va donar a conèixer el seu característic humor allunyat de la realitat provocant les risses continues dels espectadors

Miramar celebra les seues Festes Patronals del 5 al 11 d’agost, en honor al patró del municipi, Sant Andreu on la pólvora ocupa el paper protagonista en forma de traca, “despertaes” i castells de focs artificials. Durant aquesta setmana, s’organitzen actes per a tots els gustos i edats, que culminen amb la desfilada de Moros i Cristians i el castell piromusical. A mes, enguany s’ha recuperat algunes tradicions festives com el concurs de paelles o la processó del “Moro Mort”


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.