NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

1.400 euros contra el càncer

Màgia, música i desfilada de perruqueria i moda omplin l´auditori

L’AECC de Bolbaite ha celebrat la cinquena edició de la gal·la benèfica en la que ha aconseguit recaptar 1.400 euros, un esdeveniment que té lloc des de fa cinc anys i que compta amb el suport de desenes de voluntaris i la calor de tot un poble solidari.

Gràcies als diners recaptats, l’AECC podrà seguir portant endavant els seus tallers d’atenció psicològica, les revisions mèdiques o les tasques de investigació, així que la col·laboració de tots és fonamental i molt apreciada.

La gal·la va comptar amb la participació de cantants, un humorista i un mag (28:00), que va comptar amb la participació d’un públic entregat que va disfrutar dels moments còmics de la vesprada.

Una desfilada de perruqueria, moda, maquillatge i bijuteria posava la nota glamourosa a un espectacle que va continuat amb bona música de la mà de Marian Escrig.

Altre dels cantants valencians més destacats, Fran Diana, també va aportar el seu granet d’arena amb una veu més que reconeguda arreu de la nostra geografia.

La cinquena edició de la gal·la solidaria contra el càncer de Bolbaite va omplir l’auditori del municipi que, en esta ocasió, ha estat més ple que mai.

Com poden comprovar, la unió fa la força, així que el resultat ha sigut més que satisfactori per a uns organitzadors que treballen de valent, cada any, perquè esta gal·la siga tot un èxit.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.