NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Festes Patronals i de Moros i Cristians Montaverner 2019

en honor a Mare de Déu de Loreto, el Santíssim Crist de la Paciència a Sant Joan i Sant Jaume

Montaverner va acollir entre el 24 i el 30 d’agost les seues festes patronals i de moros i cristians en honor a Mare de Déu de Loreto, el Santíssim Crist de la Paciència a Sant Joan i Sant Jaume. Unes celebracions que a més dels actes religiosos han acollit un ampli i variat programa lúdic per a totes les edats i gustos, que va arrancar amb la proclamació de la Regina de Festes 2019, Blanca Pastor i de la seua comissió. On les filaes morocristianes representen una part important de les festes. Unes filaes abanderades enguany a càrrec de les mores Tuareg i dels cristians Abanderats. Uns moros i cristians els de Montaverner que a més van protagonitzar el final de les festes amb la divertida retreta

Sens dubte unes festes inoblidables les del 2019 a aquesta localitat de la Vall d’Albaida on el bon fer i l’esforç de la regidoria de festes, de la comissió festera i de les filaes morocristianes,  a més de l’alta participació i la implicació dels veïns i veïnes, han aconseguit engrandir la germanor, l’amistat, l’ambient festiu i les tradicions més arrelades a Montaverner. Un gran any queda ara en el record de tots i un nou conter enrere comença. Haurem d’esperar al 2020.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.