NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La declaració de zona catastròfica reportarà subvencions a la ciutat per pal·liar els danys provocats per les pluges

L'alcalde d'Ontinyent agraeix a les autoritats polítiques que han visitat la ciutat el seu suport a la declaració de zona catastròfica

Durant els últims dies moltes han sigut les autoritats polítiques que han visitat Ontinyent per visitar les zones afectades per la tempesta i donar suport i recolzament a la declaració de zona catastròfica. És el cas del conseller d’Hisenda, Vicent Soler, el president del Partit Popular, Pablo Casado, el diputat al congrés Joan Baldoví i ja el dissabte, el subdelegat del govern, José Roberto González. També han sigut vàries les reunions celebrades amb aquests representats polítics junt als efectius policials i de bombers que han estat intervenint per atendre la situació generada per les precipitacions,  que provocaren danys especialment al carrer Cantereria, degut al desbordament del riu Clariano.

L’alcalde acompanyava a totes les autoritats en un recorregut per aquesta zona per explicar el dispositiu habilitat per l’Ajuntament per tal d’atendre les persones evacuades de les seues cases i demanar el recolzament a les institucions de la declaració de “zona catastròfica”.

El president nacional del PP llançava a més, un missatge d’unitat de totes les forces polítiques davant situacions d’emergència com aquesta.

El diputat nacional per Compromís sol·licitava al Govern Central un procés ràpid i diligent per poder pal·liar aquesta situació.

Per la seua banda el subdelegat de govern va anunciar la posada en marxa de les actuacions administratives per configurar els expedients de tramitació de les ajudes.

En clau local l’Ajuntament d’Ontinyent ha muntat un servei d’acollida als afectats.

De forma immediata i una vegada aprove el Consell el decret, l’Ajuntament habilitarà una oficina d’atenció per tal d’aglutinar tots els danys produïts tant en béns públics com privats per poder, així beneficiar-se de les ajudes.

Uns danys que seran quantiosos després de patir el passat dijous una històrica tempesta que deixava a la ciutat 300 l/m2 de pluja en només 6 hores.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.