NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Festes Patronals i de Moros i Cristians l'Olleria 2019

dedicades a la patrona, La verge del Loreto,a Sant Miquel i al Crist de la Palma i el tercer al Ecce Homo.

L’Olleria ha va celebrar entre el 23 d’agost i el 3 de setembre les festes patronals i de moros i cristians amb una ampli programa d’actes per a totes les edats i gustos, representades per les germanes Nayara i Rocío Salido Regines Infantil i Major en aquets 2019. A més, la anomenada Trilogia Festera, concentrada els últims tres dies de les festes, dedica el primer a la patrona, La verge del Loreto, el segon a Sant Miquel i al Crist de la Palma i el tercer al Ecce Homo. Una trilogia on els actes religiosos es barregen amb les tradicions morocristianes i on s’engloben també l’entrada i les Ambaixades. 

Els Moros i Cristians enguany amb les capitanies dels Mariners pel bàndol cristià i dels Llevantins pel bàndol Moro, és una de les festivitats més populars de l’Olleria, declarada d’interès turístic des de l’any 1985 i que cada any ompli de fantasia i vistositat la localitat en l’última setmana d’agost i la primera de setembre. La festa de Moros i Cristians de l’Olleria va ser fundada a l’any 1954 pels veïns del poble que es dedicaven a produir vidre  com a homenatge al seu patró Sant Miquel Arcàngel. A l’any 1963 comencen a celebrar-se com a festes patronals de l’Olleria.

 

 

Unes festes que han concentrat moltes emocions, sobre tot el dia de la proclamació de les regines Nayara i Rocío Salido i a la recta final amb la intensa Trilogía Festera, que ha conjugat no sols devoció i tradició religiosa amb el culte a les sinó també la tradició històrica de les batalles morocristianes a les terres de la Vall d’Albaida. Un ampli programa d’actes, molt treballat per la regidoria de festes, que ha inclòs i esdeveniments com les vaquetes i el bou envolat i en el que tothom ha gaudit amb divertides propostes com la nit de paelles o la cavalcada humorística. Sens dubte unes festes patronals i de moros i cristians les del 2019 inoblidables no sols per als seus representants sinó també per al milers de visitants i per als veïns de l’olleria. Unes festes que han aconseguit un any més unir a la localitat en un ambient de germanor, devoció e intenses sensacions que perduraran en el record dels ollerians i ollerianes per molt de temps.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.