NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Inauguració de l'exposició "Segrelles i la promoció turística"

Una mostra que commemora el 50 aniversari de la mort del pintor i coincideix amb el dia mundial del Turisme

Albaida ha programat una gran varietat d’activitats fins al 27 d’octubre amb motiu del Dia Mundial del Turisme.

L’acte central d’aquesta celebració serà l’exposició “Segrelles i la promoció turística”  per commemorar el 50 aniversari de la mort d’aquest pintor local

Una exposició que mostrarà una altra faceta artística de Segrelles, la del mon dels cartells

L’exposició mostra la col·lecció de cartells i postals que Segrelles va realitzar als anys 20 per a la Compañía Española de Turisme.

Dins dels actes de celebració del Dia Mundial del Turisme, el 29 de setembre i el 27 d’octubre  es realitzaran visites guiades gratuïtes a la Casa Museu. Amb dos jornades de portes obertes el 27 de setembre al MITA i el dissabte 28 al Palau dels Milà i Aragó. 

Les activitats continuaran durant el mes d’octubre a la Casa Museu Segrelles

Aquesta iniciativa també inclourà visites guiades el dia 5 d’octubre al MITA el dia 6 al Campanar i dos taller el 12 i 20 d’octubre de creació de titelles i autòmats.

Les activitats són gratuïtes i per tal de participar es requereix inscripció prèvia a la Tourist info. Tota la programació es pot consultar a la pàgina web www.albaidaturisme.com

L’exposició “Segrelles i la promoció turística” s’inaugurarà el 27 de setembre a les 20:00 al Palau dels Milà i Aragó i es podrà visitar fins al proper 27 d’octubre


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.