NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Conselleria d'Agricultura inicia la reparació de les zones agràries danyades per la DANA

Aquest treballs pretenen que els agricultors afectats pel temporal recuperen les seues condicions i tornen a la normalitat

El director general d’agricultura, Roger Llanes, s’ha desplaçat a Ontinyent per supervisar les obres de reparació de les zones danyades per la DANA. Amb aquests treballs, la Conselleria pretén que els agricultors afectats pel temporal recuperen les seues condicions i tornen a la normalitat, unes tasques que actualment s’estenen a un total de 26 localitats de la Comunitat Valenciana i que ascendeix a quasi 13,5 milions d’euros dintre del pla general de declaració d’emergència aprovat pel Consell.

A més, s’ha valorat el treball coordinat del personal tècnic per a dur a terme les obres que han permès solucionar els col·lectors de la depuradora Ontinyent-Agullent i posar fi als abocaments en el riu Clariano, unes actuacions que s’han gestionat gràcies a la bona relació entre la Conselleria d’Agricultura i l’ajuntament de la ciutat per evitar futures afeccions.

D’aquesta manera, els esforços per modificar els traçats s’encaminen a evitar el perill de les futures produccions agrícoles i a millorar la integració paisatgística de la ciutat. A més d’Ontinyent, altres termes municipals inclosos en aquets pla d’acció són Agullent, Albaida, Bèlgida, Carrícola, la Font de la Figuera, Moixent i Palomar.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.