NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Celebració del 775 aniversari com a Vila Reial dins de la programació del 9 d'Octubre

A més, premia persones i diverses associacions pel seu treball

Ontinyent va acollir el 9 d'Octubre la commemoració del seu 775 aniversari com a Vila Reial.  D’aquest mode la ciutat va donar inici en el dia dels valencians a la commemoració d'una efemèride que es perllongarà fins al 25 d'Abril.

El tret d'eixida a esta commemoració es va celebrar, coincidint amb el ple extraordinari previst al Palau de La Vila, precedit d'una desfilada cívica des de la Plaça Major amb l'acompanyament del Grup de Danses d'Ontinyent, el Grup de Dolçainers i Tabaleters el Regall i el ball de l'Àguila, acompanyat del grup de dolçaina i percussió la Colla. En acabar el ball, l’Àguila va encapçalar una processó cívica amb la corporació municipal i els guardonats fins al Palau de la Vila, on es va celebrar el ple.

La intervenció inicial de l'alcalde donava pas al cronista de la ciutat, Alfred Bernabéu, qui feia un recorregut per diversos aspectes de la història de la ciutat a mitjans del segle XIII.

En aquest enclavament es van lliurar els reconeixements que la corporació atorga a persones i associacions pel seu treball. Estos guardons enguany foren per als alcaldes i alcaldesses que ha tingut la ciutat durant els 40 anys transcorreguts des de les primeres eleccions democràtiques a Espanya: Rafael Tortosa, Vicent Requena (que va estar absent a l’acte), Lina Insa, Rafael Portero i Manuel Reguart ; així com al Grup Scout Mafeking 167 d'Ontinyent , el Cine Club Utiye i l’Associació d’Amics dels Reis Mags. 

Després del lliurament de premis, era Rafael Tortosa, primer alcalde de la democràcia, l'encarregat d'intervenir en representació de la resta d'homenatjats.

Amb la celebració del 9 d’octubre Ontinyent va donar inici als actes programats dins de l’efemèride del 775 aniversari de la ciutat com a Vila Reial. Unes conmemoracións que s’allargaran fins al 25 d’abril.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.