NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El secretari autonòmic de Turisme visita l'exposició "Segrelles i la promoció turística"

Mostra la col·lecció de cartells i postals que Segrelles va realitzar als anys 20 per a la Companyia Espanyola de Turisme

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha visitat junt a l’alcalde d’Albaida, Josep Antoni Albert, l’exposició “Segrelles i la promoció turística” que la Tourist Info de la localitat ubicada al Palau del Milà i Aragó acull fins al 27 d’octubre.

L’exposició “Segrelles i la promoció turística” mostra la col·lecció de cartells i postals que Segrelles va realitzar als anys 20 per a la Companyia Espanyola de Turisme. A més ací es pot vore material inèdit com esbossos, correspondència i de tipus publicitari.

Aquesta exposició es va muntar com acte central per a celebrar el Dia Mundial del Turisme en Albaida i amb ella es donava per conclòs, a més, el programa de l’Any Segrelles en commemoració del 50 aniversari de la seua mort.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.