NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Primera reunió de la comissió antiinundacions

Una mesura per posar solució als punts més vulnerables de la ciutat

Finalment a la reunió es debatia la posada en marxa del que formalment s’anomena Pla Antiinundacions que anirà més enllà del Pla d’Actuació que ja es té perquè permeta tenir a l’abast totes les eines necessàries per fer front a situacions tan extraordinàries com les viscudes fa un mes.

La comissió estudia noves accions preventives als punts més vulnerables de la ciutat davant les inundacions tal i com va evidenciar la DANA, són la Cantereria i Benarrai.

L’ajuntament d’Ontinyent està treballant en posar solució als punts més vulnerables de la ciutat davant fortes pluges i ho fa a través d’una comissió antiinundacions que ja ha mantingut la seua primera reunió. La comissió, creada a instàncies de l’alcalde, Jorge Rodríguez, està formada per representats de tots els partits presents al consistori; tècnics municipals de l’Oficina Tècnica i el departament de Medi Ambient i també membres dels efectius d’emergències i forces de seguretat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.