NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

FAES lliura els seus premis a l'espai Baladre de Gandia

Una gala molt especial al complir-se el 20è aniversari de la Federació

L’Espai Baladre de la platja de Gandia obria anit les seues portes per acollir l’Encontre Empresarial de la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor, FAES, en un any molt especial al complir-se el vintè aniversari de la fundació de la patronal. Un esdeveniment que serveix per celebrat tot un any de treball, per donar la benvinguda al nou i sobretot per homenatjar a les empreses premiades.

Enguany el premi a  l’internacionalització fou per a Tecatel, mercantil que ja arriba a 30 països i a més de 100  milions d’usuaris.

Coques Susana, de Palma de Gandia, va recollir el premi a la Innovació Empresarial; Minuesa Coaching fou guardonada en la categoria d’Empresa Emprenedora; Joaquín Lerma com mercantil socialment compromesa i Grup Safor 2002 a la Trajectòria Empresarial; grup format per Grues Gandia, Recanvis Gandia i neumàtics Gandia.

Una nit especial per a aquesta Federació de 20 anys d’existència que com a lema d’enguany compta amb aquesta inspiradora frase: “Les grans obres són fetes no amb força sinó amb perseverança”.

L’alcaldessa de Gandia, qui va tornar a exercir d’amfitriona junt a la resta de regidors va destacar el bon clima generat entre empresaris i administració que ha permès que Gandia siga una ciutat on invertir.

El president de FAES va enumerar els tres eixos en què treballa ara l’entitat, la formació; el foment de la investigació i la reivindicació d’infraestructures.

I com no agrairia el treball realitzat per tots els presidents al llarg d’aquests anys; dirigents que pujarien a l’escenari per rebre el reconeixement dels assistents: Rafael del Castillo, Antonia Estrugo, Salvador Micó, Enrique Orihuel, Federico Millet i Rafael Juan.

Com representants del Consell assistiren la secretària autonòmica d’Economia Sostenible, Rebeca Torró; la directora de Comerç, Rosana Seguí i la directora d’Indústria, Amparo Martínez.

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València va guardonar a Acústica i Energia Luzea per la seua vinculació amb el centre universitari on porten col·laborant des del 2006. A totes aquestes empreses es va referir el president de les Corts, Enric Morera, per ser necessàries a la Comunitat Valenciana ja que creen riquesa i ocupació.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.