NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El 24 de novembre es celebrarà una consulta per elegir als alcaldes pedanies

Podran votar totes aquelles persones que tinguen al seu nom un domicili en les pedanies o visquen allí de lloguer

L’Ajuntament de Canals ha impulsat una consulta a Aiacor, la Torreta i la Torre dels Frares per tal d’elegir alcaldes pedanis el proper 24 de novembre. A més de ser un representant de l’alcaldessa, es pretén que aquest càrrec també vetlle per traslladar-li les problemàtiques concretes del veïnat.

Podran votar totes aquelles persones que tinguen al seu nom un domicili en les pedanies o visquen allí de lloguer, així com els seus familiars directes (pares, parella, fills, filles i néts i nétes), sempre que siguen majors de 16 anys.

Es podran presentar com a candidats tots aquells majors de 18 anys que demostren que viuen a la pedania. La inscripció de les candidatures es durà a terme entre el 28 d’octubre i el 8 de novembre. Es podrà fer tant per instància, presentant-la a l’ajuntament, com per correu electrònic, a la direcció: hilzonde.badia@canals.es. 

L'Ajuntament ha iniciat aquest procés amb l’objectiu d’estimular la participació ciutadana i apropar la figura del alcalde pedani a la ciutadania.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.