NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Entrevista amb l'Alcalde Ramón Vidal

Repassem la programació de la Fira de l'Olleria 2019 que s'enceta demà 25 d'octubre

Hui a l’entrevista del Bon Dia Comarcal hem rebut al nostre plató a l’Alcalde de l’Olleria, Ramón Vidal. El primer edil d’aquesta localitat de la Vall d’Albaida ens ha donat tots els detalls de la Fira 2019 s’inaugura demà i que s’allargarà fins al dilluns dia 28. Una fira que enguany a més compta a la programació amb la Fira Gastronòmica organitzada per la Mancomunitat i que farà gaudir als visitants amb la festa, la gastronomia i l’ambient acollidor que caracteritza als habitants de l’Olleria.

A més també parlem amb l’Alcalde d’altres iniciatives municipals com la demanda per a ampliar el Centre Social amb 40 places més, les millores de seguretat a l’Avinguda Diputació o les iniciatives per a la promoció econòmica, entre d’altres qüestions.

Gaudeix de tots els detalls a aquesta entrevista del Magazine de la Televisió Comarcal.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.