NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Entrevista amb el Regidor d'Hisenda , Ignacio Reig

Actualitat municipal y repàs de les inversions contemplades als pressupostos 2020

Hui a l’entrevista del Bon Dia Comarcal hem rebut al Regidor d’Hisenda de Xàtiva, Ignacio Reig que ens ha desglossat les inversions més importants dins dels pressupostos 2020, que la localitat va presentar el dimarts 22 i que dema dissabte es sotmetran a votació, en ple de govern. Uns pressupostos que completaran iniciatives ja posades en marxa al 2015 i que incorporen també d’altres noves,  amb una gran aposta en polítiques socials i on hi ha una potent inversió  al capítol de personal i al d’inversions.

A més també tractem altres aspectes d’actualitat municipal com l’obertura del vial de la Ronda Nord o la situació de les quatre cases afectades per una ensulsiada al casc antic de la ciutat.

No es perden tots els detalls a aquesta interessant entrevista.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.