NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Caixa Ontinyent 135 anys amb bona salut

Nascuda el 31 d'octubre de 1884, Caixa Ontinyent s'ha erigit com l'única caixa d'estalvis valenciana que reverteix els seus beneficis a la societat

Caixa Ontinyent està d’aniversari, fa 135 anys com l’única caixa d’estalvis valenciana i com motor econòmic i financer per a les comarques centrals. Al llarg de la seua història, ha facilitat l’accés al crèdit a famílies, pimes i autònoms i sempre ha destacat per revertir els seus beneficis a la societat en forma d’obres socials.

I va nàixer per a recolzar a la classe treballadora en aquella època no comptava amb cap tipus de prestació social.

Als últims 10 anys ha finançat operacions per 661 milions d’euros, dels quals 334 s’han destinat a habitatge i altres 191 a activitats productives. Però sens dubte el seu element diferenciador, tal i com correspon a una caixa d’estalvis és la seua obra social. A l’última dècada ha destinat a tal fi 13 milions d’euros que ha ajudat a implantar 24 centre o col·laborar amb més de 300 col·lectius.

Al viure una situació econòmica d’incertesa, Caixa Ontinyent es marca com reptes de futur immediat potenciar l’accés al crèdit i fer del seu web una oficina més.

Als últims mesos, Caixa Ontinyent ha posat en marxa diversos projectes que situen a l’entitat a l’avantguarda dels serveis digitals com la nova banca electrònica, renovació dels caixers electrònica o la nova APP i pagament a través de dispositius mòbils.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.