NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El nutricionista Julio Basulto imparteix a Ontinyent la conferència "Aigua i Salut"

Desmunta les falses creences sobre l'aigua de l'aixeta

El dietista, nutricionista i investigador Julio Basulto va impartir ahir de vesprada una conferència al Teatre Echegray amb entrada lliure i gratuïta que va dur per títol “Aigua i Salut”. En la seua intervenció va abordar les repercussions econòmiques, ambientals i sobre la salut que té el consum d’aigua envasada en plàstic i va desmuntar les falses creences sobre l’aigua de l’aixeta.

La conferència s’engloba al marc del programa d’activitats de la campanya "Aigua d'Ontinyent, per a beure, per a viure", impulsada per l’Ajuntament i l’empresa Egevasa per tal de posar en valor la importància econòmica, social i sentimental de l’aigua de la ciutat.

Dins d’aquesta campanya, el consistori també inaugurava dies enrere l’exposició “Ontinyent, fets d’aigua”, una mostra que compta amb un fons documental de més de 2.000 fotografies, vídeos interactius, documents històrics i elements patrimonials.

En Ontinyent Basulto també afirmaria que s’ha de beure aigua de l’aixeta en funció de la set. Sobre els consells que molts sectors interessats fan creure sobre els beneficis de beure molta aigua per al rendiment acadèmic, intel·lectual i físic assegurava que no funciona així i que si es beu més aigua de la necessària, sense tenir set, eixa aigua s’elimina. Basulto ha sigut professor associat en la Unitat de Nutrició Humana de la Universitat Rovira i Virgili i editor en la Revista Espanyola de Nutrició i Dietètica. És també autor de nombroses publicacions científiques. En solitari ha publicat “Se me hace bola” y “Mamá come sano”.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.