NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Caritas Gandia organitza la I Gala Gastronòmica Solidària el dilluns 25 de novembre

Amb la col.laboració d'una trentena d'establiments i de l'Ajuntament

Càritas Gandia organitza la I Gala Gastronòmica Solidària el dilluns 25 de novembre. Es tracta d'un acte benèfic per a recaptar fons per a les persones sense llar que Cáritas Gandia atén i acull en el Centre d'Atenció Integral (CAI).

Una trentena d'establiments hostalers i empreses d'altres sectors, així com l'Ajuntament de Gandia col·laboraran per dur a terme l'esdeveniment sense cap cost per a l'entitat.  Una iniciativa que no sols dona suport a la labor de Càritas sinó també  posa  en valor la gastronomia de Gandia i de la Safor.

Els assistents podran degustar fins a 20 tapes diferents i begudes. L'acte es desenvoluparà en l'edifici de Foment AIC a les 20 hores i l'aforament és per a 150 persones.

Es tracta d'un projecte de Càritas que té com a objectiu promoure accions de Responsabilitat Social en aquelles empreses amb les quals comparteix els valors de

solidaritat, justícia, respecte i igualtat”. Per aquest motiu, la Gala Gastronòmica Solidària servirà també d'escenari per al lliurament del premi “Empresa amb Cor”. 

Es tracta d’una gala gastronòmica solidaria en la que es barrejarà l’alta cuina amb la cuina de diari. Amb grans xefs de la comunitat valenciana i la participació de molts hostalers veterans al municipi

L'entrada a l'esdeveniment tindrà un cost de 15€ i a més es vendran bitllets de rifa a un preu de 5 euros.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.