NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Comerç In estrena un pioner "rasca rasca digital"

Repartirà 700 euros en vals descompte per a la setmana del "Black Friday"

L’associació Comerç In d’Ontinyent estrena aquest mateix divendres 15 de novembre un innovador sistema “rasca rasca digital” integrat a la seua nova APP que repartirà fins a 700 euros en vals descompte a gastar durant la setmana del “Black Friday”. La App “In Ontinyent” que fou presentada recentment permet portar la targeta de fidelització en el telèfon mòbil, iniciativa pionera en Espanya en associacions d’aquest tipus. Aquesta primera iniciativa du el nom “Rasca d’Or” fent un joc de paraules amb la “Setmana d’Or” que es com comerç In denomina el seu Black Friday amb el fet que Ontinyent siga el poble del Meló d’Or.

La iniciativa compta amb el suport del consistori ontinyentí dins la seua línia d’impuls a la digitalització del sector a més de la col·laboració de Caixa Ontinyent.

En la Setmana d’Or de Comerç In, del 25 al 30 de novembre també hi haurà nombroses ofertes. A més els clients podran participar en el sorteig de “Conofecomerç CV”, la confederació del Comerç Valencià que sortejarà 3000 euros entre tots els clients que compren al xicotet comerç.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.