NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xacex celebra la III Fira de Comerç al carrer

Ubicada al barri nord-oest amb la participació de 30 establiments i activitats per gaudir en família

La plaça de la Telefònica ha sigut en enguany el lloc elegit del barri nord-oest de Xàtiva per acollir la III Fira de Comerç organitzada per l’associació empresarial Xacex. L’objectiu no és altre que donar a conèixer la varietat de comerços i serveis que es té a la zona i fomentar el consum en l’establiment de proximitat i aquesta fira fou una mostra excel·lent amb la participació d’una trentena de professionals. Una cita ideal per a comprar però també per gaudir en família amb animació infantil, sessions de ioga o tallers d’instruments.

I aquesta és, a més, aquesta associació veïnal, composta en l’actualitat per 250 socis és la que més activitats realitza anualment; ací tenim nit del ros o el cinema d’estiu en fira.

A l’estand dels organitzadors es va a més, promoure la targeta urbana, altra iniciativa per recolzar el comerç local.

I hui en dia Xacex està més viva que mai amb iniciatives com aquesta III fira de Comerç al barri nord-oest que ha creat un àmbit de sociabilitat entre els seus associats.

José Joaquín Calvo. Assessor de segurs i inversions al carrer Porta Sant Miquel número 8. D’ell passem a l’acadèmia Rytmus, ja tota una institució en Xàtiva que compleix 20 anys dedicats a formar a les persones en el món de l’art, concretament en música, dansa i teatre.

I tot en unes noves instal·lacions més grans i modernes ubicades molt prop d’aquesta plaça.

Per a aquesta fira l’estand es va dinamitzar amb tot tipus d’activitats com tallers en família o fusion dance.

Una fira que fou, a més, multisectorial on va primar la varietat dels productes oferts de begudes artesanes; a papereria; aspiradores,el consorci de residus, COR,  i inclús serveis com els duts per l’oficina de Generali Segurs, sempre pensant en el client.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.