NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Cemalu, renova la seua flota de vehicles comercials en Autointer

Es tracta d'una empresa líder de la Comunitat Valenciana en serralleria

Autointer Xàtiva ha fet entrega de 20 furgonetes a Cemalu, la principal empresa de la Comunitat Valenciana especialitzada en serralleria que renova així la seua flota amb 20 furgonetes Partner i 3 Rifter, adquirits a través de retin. Una operació excepcional per ambdues empreses que compten amb moltes semblances entre sí i amb una relació que s’estén fa ja sis anys.

Autointer compta amb una ampla gama de vehicles comercials per a professionals; aquestes furgonetes Peugeot Partner són autèntiques multiusos amb gran confort d’us i una capacitat de càrrega que omplirà totes les necessitats de Cemalu que dóna servei les 24 hores els 365 dies de l’any. Aquesta empresa amb més de 25 anys d’experiència supera els 150 treballadors i entre els seues clients es compten les principals companyies asseguradores i les grans cadenes de supermercats.

Cemalu es marca com metes de futur seguir creixent en la mesura del possible sempre fidelitzant als seus clients i Autointer es troba immers en un projecte il·lusionant, Auto Disa Selección que d’ací poc estrenarà instal·lacions en Xàtiva.

Aquesta operació tancada amb Autointer ha comptat amb Alphabet com empresa gestionadora del rentin.

I és que molts són els avantatges del rentin de cara al client.

Amb aquest acte Autointer de Xàtiva respon a les exigències dels millors professionals.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.