NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Naix en Ontinyent el nou Clúster Sanitari del Tèxtil

Per a respondre a la demanda de productes contra la Covid-19

Ontinyent serà l’epicentre del nou Clúster Sanitari del Tèxtil i Afins que veu la llum per a respondre a la creixent demanda de productes contra la Covid-19. El pla s’ha presentat aquest matí per part de l’alcalde, Jorge Rodríguez i el president d’ATEVAL, Càndid Penalba; un conveni amb una durada de dos anys i dotat amb 300.000 euros finançat pel consistori ontinyentí del qual podran beneficiar-se centenars d’empreses per a reorientar la seua producció.

A més i mantenir llocs de treball, aquest clúster reduirà també la dependència d’altres països en la compra d’aquest material.

El pla es concreta en quatre grans línies d’acció a executar entre 2020 i 2021. La primera serà la creació d’una oficina tècnica.

La segona serà un viatge a la Fira Mèdica de Dusseldorf aquest mes de novembre, fira mundial de tecnologia mèdica que servirà per a poder organitzar en 2021 la participació com a expositors d’empreses d’Ontinyent. Una tercera línia serà el suport de consultoria per a la implantació de la norma de qualitat ISO 13488 i el marcatge CE.

La quarta línia correspon a la realització de jornades tècniques de formació.

L’Associació d’Empresaris Tèxtils de la Comunitat Valenciana, ATEVAL, amb seu a Ontinyent agrupa i coordina a les empreses valencianes del sector. De manera geogràfica, el Clúster Tèxtil Valencià es localitza a les comarques de la Vall d’Albaida, El Comtat i l’Alcoià. De Totes elles, la Vall és la que més representació compta en nombre d’empreses.

El pla també dóna cabuda a empreses no tèxtils ja que existeixen clares sinèrgies entre diferents sectors enfront al nou mercat que es presenta.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.