NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Aprovació per unanimitat del Clúster Sanitari a Ontinyent

El Ple d'Ontinyent aprova per unanimitat el conveni amb Ateval per desenvolupar el Clúster Sanitari del sector tèxtil i afins

El ple de l’Ajuntament d’Ontinyent ha aprovat per unanimitat de tots els grups el Conveni entre el consistori i Ateval, l’Associació d’empresaris tèxtils de la Comunitat Valenciana per al foment, desenvolupament i consolidació del clúster sanitari tèxtil d’Ontinyent.

Aquest conveni està dotat amb 300.000 euros, finançat íntegrament per l’Ajuntament del que van a poder beneficiar-se empreses de la ciutat per tal de reorientar la seua producció, amb un benefici doble: mantenir llocs de treball i reduir la dependència d’altres països de diferents materials de protecció i tèxtil sanitari.

El conveni inclou quatre grans línies d’acció a executar entre 2020 i 2021: la creació d’una oficina tècnica per donar suport a les empreses d’Ontinyent que vullguen reconvertir la seua producció o part d’ella a la fabricació de material sanitari o EPIs; una missió de prospecció comercial a la Fira Mèdica de Dusseldor, fira líder mundial de tecnologia mèdica per a poder organitzar en 2021 la participació amb expositors d’empreses locals; una tercera línia de consultoria per a la implantació de la norma de qualitat ISO 13485 i el marcatge CE i finalment la realització de jornades de caràcter tècnic.

Per altra banda, l’Ajuntament ha repartit més de 20.000 mascaretes reutilitzables “Tèxtil d’Ontinyent” encarregades a empreses locals, en consonància amb els objectius d’aquest clúster. El seu ús és obligatori per poder accedir a les diferents instal·lacions municipals.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.