NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Suport unànime de la Diputació al Clúster del Tèxtil Sanitari d'Ontinyent

El Ple de la Diputació de València mostra el seu suport unànime

A instància del grup de la Vall ens Uneix, el ple de la Diputació de València ha mostrat en la sessió d’aquesta setmana el seu suport unànime al Clúster del Sector Tèxtil Sanitari i Afins amb epicentre a Ontinyent que estan impulsant l’Ajuntament de la ciutat i l’Associació del Tèxtil de la Comunitat Valenciana, ATEVAL. Un clúster que permetrà comptar amb una producció local forta d’aquesta mena de productes per a mantenir llocs de treball i evitar la dependència d’altres països.

El document, recolzat pel PSPV-PSOE, PP, Compromís, Ciudadanos i la Vall ens Uneix també té en consideració l’execució dels contractes d’aquest tipus de productes la celeritat en el lliurament i les garanties dels subministraments.

I per a mostrar precisament el tipus de productes confeccionats pel clúster el segon tinent d’alcalde d’Ontinyent, Joan Sanchis i diputat provincial lliurava al president de la Diputació i a la totalitat dels portaveus dels grups polítics representats en la corporació valenciana una mascareta higiènicas o de barrera, reutilitzable i llavable “Tèxtil d’Ontinyent”.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.