NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'alcalde Jorge Rodríguez i Pepe Serna, president d'Ateval signen formalment el conveni del Clúster Tèxtil Sanitari d'Ontinyent.

Un acord que es fa oficial en contar el Clúster amb el vistiplau de la Generalitat Valenciana.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez i el president d’Ateval, l’Associació d’Empresaris del Sector Tèxtil Valencià han signat formalment el conveni per a la creació del Clúster Tèxtil Sanitari d’Ontinyent. Un acord que es fa oficial en contar el Clúster amb el vistiplau de la Generalitat Valenciana i amb el qual l’Ajuntament es compromet a aportar 300.000 euros en dos anys per recolzar a les empreses locals que han reorientar la seua activitat cap a la producció de tèxtils sanitaris o maquinària per a aquestes indústries.

El president d’Ateval aplaudia la capacitat de reacció que ha demostrat l’Ajuntament d’Ontinyent i destacava el conveni com a exemple per a altres administracions.

L’acord es concreta en la materialització de quatre grans línies de treball que es presentaran en una jornada oberta a les empreses del sector el proper dia 15 de juliol.

Dins de les accions incloses per a l’impuls al Clúster estan també les bases d’una convocatòria d’ajudes municipals per a empreses que arribaran fins al 100% i per un màxim de fins a 1.000 euros.

Un camí que comença ara amb aquest conveni, al moment precís per convertir la crisi de la covid-19 en una oportunitat per a les empreses.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.