NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Clúster Tèxtil Sanitari d'Ontinyent naix amb una capacitat de producció de 15 milions de mascaretes al mes.

El consistori destina a aquest conveni 300.000 euros als propers dos anys.

Les empreses ontinyentines del Clúster del Tèxtil Sanitari i Afins, promogut per Ateval i l’Ajuntament d’Ontinyent, compta ja amb una capacitat de producció de 15 milions de mascaretes mensuals. Així s’ha constatat en la jornada de presentació a  les empreses dels avantatges de la iniciativa i les línies mestres d’aquest conveni on el consistori destina 300.000 euros als propers dos anys. A l’acte, celebrat a la seu d’Ateval, acudien prop d’una trentena d’empreses locals que ja han reconvertit la seua producció o part d’ella ala fabricació de material sanitari o EPI’s.

En la presentació es va donar a conèixer les quatre grans línies d’acció a executar entre 2020 i 2021; entre elles estan el servei de consultoria per a la implantació de la norma de qualitat ISO 13485 i el marcatge CE o la realització de jornades de caràcter tècnic, comercial i temes concrets que afecten al sector.

Però a més, el primer edil recordava que a les del Clúster cal afegir altres ajudes municipals.

Com veiem tots són avantatges en aquest exemple de col·laboració públic-privada que inclús traspassa fronteres.

En l’acte també intervenien les tècniques d’Ateval Esther Martínez i Leila Bachetarzi qui anunciava l’enceta d’un Pla de Màrqueting i Comercial per ajudar a les empreses; Salomé Beneyto, tècnica del grup Innova Begoña Beltrán i el regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, encarregat de presentar el web www.textilontinyent.com

Úbeda també explicava que s’ha creat la marca Tèxtil Ontinyent.

Un element diferenciador que marca la procedència d’aquest producte tèxtil sanitari gràcies a un empresariat de raça que ha comptat amb un gran aliat, l’Ajuntament d’Ontinyent.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.