REPORTATGES COMARCAL TELEVISIÓ

Últims vídeos

Ontinyent d'Actualitat entrevista a Andrea Morales, nova Gerent del Hotela Kazar d'Ontinyent

ens fa un repàs dels nous projectes

Andrea Morales, Gerent de l'Hotel Kazar ens parla de com va decidir iniciar aquesta nova aventura i dels nous projectes que té per a l'hotel.

...

Ontinyent d'Actualitat entrevista a Jesús Bordera, President de l'Associació de Donants de Sang Sant Vicent de Paul

ens parla de l'associació i la importància de donar sang

Jesús Bordera, President de l'Associació de Donants de Sang Sant Vicent de Paul d'Ontinyent,ens parla de l'associació i la importància de donar sang. També farem una xicoteta mensió a la comparsa Berberiscos que enguany compleix 100 anys i de la que Jesús és el seu president.

...

Ontinyent d'Actualitat entrevista a Vicent Pla,President de la Societat de Festers

El president de la Societat del Santíssim Crist de l'Agonia d'Ontinyent ens dona tots els detalls amb motiu de les celebracions entorn al Mig Any

Aquesta setmana José Luis Torró entrevista a Vicent Pla, President de la Societat de Festers del Santíssim Crist de l'Agonia d'Ontinyent en la setmana previa a la celebració del Mig Any Fester de Moros i Cristians.

...

22 Programa L'Alcalde Respon amb Roger Cerdà

Repàs de l'actualitat municipal de Xàtiva amb l'alcalde, Roger Cerdà

En aquest programa també donarem bon compte de les inversions i noves infraestructures que ja a l’any que ve comencen a fer-se realitat i que ajudaran a fomentar l’ocupació, una de les prioritats de l’equip de govern com es constata amb la posada en marxa del nou portal web Portalemp; per últim repassem totes les act...


Festes Patronals i de Moros i Cristians Albaida 2019

en honor a la Mare de Déu del Remei

Un clima de germanor i tradició ha presidit tots els actes de les festes patronals i de Moros i Cristians d’Albaida on la rutina diària ha deixat pas a l’alegria compartida. La fe i devoció a la patrona, la Verge del Remei i la grandiositat de l'acte de l'entrada han donat forma al calendari fester tenint com prota...Noticies 6 a 10 de 135

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.