REPORTATGES COMARCAL TELEVISIÓ

Últims vídeos

Fira de Sant Jaume 2018

Amb una completa i extensa programació.

Albaida ja ha celebrat la seua Fira de Sant Jaume 2018 amb una completa i extensa programació que ha unit als aficionats a la música, al folklore, a les tradicions amb actes que abastaren des de l´1 de juliol però tenint com dies grans del 26 al 29 de mateix mes.

 

...

L'Alcalde Respon amb Roger Cerdà

Programa especial que repassa l'actualitat de Xàtiva

En el programa de hui, l'alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, repassa l'actualitat de la ciutat en tema d'obres, ocupació, cultura amb el Premi Nacional de Pintura Juan Francés i la Fira d'Agost.

 

...

Presentació i entrada de Moros i Cristians de les festes de Barxeta

Dos dels actes més representatius del programa festiu

Reportatge especial on s'inclouen dos dels actes més representatius de les festes de Barxeta: la presentació i l'espectacular entrada de Moros i Cristians.

...

En l'entrevista de Paco Peluqueros parlem de la moda hipster i la zona Spa

Visiten el nostre plató, Paco Sanchís, gerent de Paco Peluqueros; Sara Martínez, tècnica i especialista de la zona Spa i el model Pablo Grimaltos

Hui coneixem en què consisteix la moda hipster i descobrim la zona spa amb aquesta secció especial de Paco Peluqueros de Xàtiva. Una entrevista en profunditat amb el gerent Paco Sanchís, la tècnica i especialista de la zona Spa i visita del model Pablo Grimaltos.

...

L'Alcalde Respon amb Roger Cerdà

L'alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà repassa l'actualitat de la ciutat

En aquest programa, l'alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, ens parla d'obres ja encetades o immiments com el futur Museu del Corpus o la millora de la il·luminació de tota la ciutat; dels resultats del DecidieXativa infantil; dels actes de commemoració pel 40 anivesari de la refundació del PSPV local i de prim&...Noticies 6 a 10 de 77

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.