TELENOTÍCIES COMARCAL TELEVISIÓ

Últimes notícies

Actualització cadastral

Novetats del cadastre que fan pujar l´IBI considerablement

La Unió ha organitzat una xerrada per a agricultors i ramaders sobre les novetats incorporades al cadastre que fan pujar l’IBI de les construccions, com ara granges, corrals de ramat i magatzems agrícoles, un impost que en algunes poblacions de La Vall d’Albaida està reclamant-se de forma retroactiva.

La campanya...


Declaració de la Renda en Albaida

Ajuda per a fer la declaració

11.000 valencians han rebut assistència de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic a través de l’Institut Valencià d’Administració Tributària, IVAT per a confeccionar la Declaració de la Renda en només 11 dies de campanya. En total s’han tramitat 9.000 declaracions des dels ...


Xàbia celebra el 3 de juny el Dia de l´Esport

Inversions en infraestructures esportives

El diumenge 3 de juny, Xàbia celebra el Dia de l’Esport per posar en valor el gran paper que juguen els clubs i escoles municipals en la promoció esportiva entre els més joves i que inclou reconeixements als més destacats.

Aquesta presentació va servir, a més, per a anunciar les inversions d’...


La Fira d´Agost ja té cartell

Obra de l´artista ´Malota´

Xàtiva ja té cartell oficial de la Fira d’Agost 2018 obra de la il·lustradora valenciana “Malota”, Mar Hernández, un dels noms emergents i ja sòlids en aquest món. Malota ha elegit com motiu central l’emblemàtica Font del Lleó que enguany compleix el seu 200 aniversari.

...

Oliva presenta la programació de Fira i Festes

Tindrà lloc del 15 al 17 de juny

La Fira i Festes d’Oliva tindrà lloc del 15 al 17 de juny i el dissabte 23 serà el torn de la Nit de Sant Joan. La regidoria de festes ha organitzat una programació de gran qualitat amb actes per a tots els gustos i cent per cent gratuïta. 

Per al públic més jove destaquen l’Arsenal Rememb...Noticies 1 a 5 de 4808

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.