TELENOTÍCIES COMARCAL TELEVISIÓ

Últimes notícies

Entrada de moros i cristians

Nombrosos polítics han acudit a comprovar de primera mà l´espectacularitat de la desfilada

Nombrosos polítics han participat enguany en l’entrada de moros i cristians de L’Olleria, en la que han desfilat 15 filades, amb Vicente Fernando Pastor com a capità cristià i Higinio Díaz com a capità moro.

Els moros i cristians tenen als músics com a puntal de la festa. No debades tenim l&r...


Sopar i disfresses al carrer

El bon oratge anima a tots a disfrutar de la fresca nocturna

El divendres per la nit començava en Montesa un cap de setmana ple d’activitats lúdiques i festives que varen iniciar-se amb un sopar de germanor en la Plaça de la Casa de la Cultura, amb cacaus, papes, tramussos, refrescos, entrepans i bona cosa de beguda.

Famílies senceres, quadrilles d’amics i , en defi...


Disfresses reivindicatives

Les comparses comparteixen bromes en germanor

Desenes de veïns participen enguany en una nova edició dels alardos, activitat multitudinària que es celebra en Fontanars dels Alforins cada any per festes. Les comparses es disfressen i ixen al carrer per a disfrutar i riure’s bona cosa, objectiu fonamental d’estos dies. I les nostres càmeres, com no pot ser d’...


Ofrena a la Mare de Déu de Loreto

Totes les comparses ofrenen a la patrona

La Verge de Loreto, patrona de l’Olleria, va rebre el divendres de mans de centenars de veïns els ramells de flors que l’adornen en senyal de devoció.

Al voltant de les huit de la vesprada, els veïns participants en la desfilada acudien a la Plaça de la Vila. Festers i festeres, amb la indumentària t&ia...


VII Mostra d´artesania

Activitats paral·leles completen el cap de setmana

Atzeneta d’Albaida ha celebrat este cap de setmana la setena edició de la mostra d’artesania amb tallers de manualitats, ludoteca i exhibició de balls. Els dolçainers i tabaleters acompanyaren en cercavila a les autoritats locals fins a la Plaça del Calvari, on es varen portar a terme jocs populars i manualitats per...Noticies 4806 a 4808 de 4808

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.