ANEM DE FESTA COMARCAL TELEVISIÓ

Últims vídeos

Festes Agullent

Dedicades a Sant Vicent Ferrer

Les festes del Miracle d’Agullent inclouen en la seua programació una de les romeries nocturnes més antigues del País Valencià.

...

Festes patronals i de Moros i Cristians d'Ontinyent

Fem un resum dels principals actes

La Televisió Comarcal fou testic de les festes patronals i de Moros i Cristians d'Ontinyent i en este reportatge fem un repàs pels principals actes.

...

Ambaixades Moros i Cristians Ontinyent

Uns dels actes centrals de la Setmana Gran

L'ambaixador moro, Ignacio Bordera i l'ambaixador cristià Raül Albuixech, protagonitzaren les dues representacions.

...

Entrada Mora Festes Ontinyent 2015

Capitania mora de la Comparsa Benimerins

Minuts després d’este impàs, comença la capitania mora amb el penyal de Gibraltar  on el Benimerins planten la seua ensenya, el banderí, perquè la mar Mediterrània i l’oceà Atlàntic sàpiguen que els moros han guanyat.

 

...

Entrada Cristiana Festes Ontinyent 2015

Capitania cristiana de la Comparsa Cruzados

A finals dels 80 van poder desfilar en esquadres femenines, als 90 va aparèixer la primera capitana, i en 2015 les dones han demostrat definitivament que els Moros i Cristians d’Ontinyent són una festa plenament igualitària. Després de que enguany Pilar Vañó haja sigut la primera dona en dirigir la multitudi...Noticies 6 a 10 de 22

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.